Výzva pro zájemce o členství v těchto komisích Rady města Říčany

30. 9. 2016

•Komise spolkových aktivit, volného času mládeže, kultury a letopisecká (předsedkyně – Pavlína Šantorová Filková) • Komise pro vzhled a údržbu města (předseda - Petr Auředník)

Není vám lhostejný spolkový život ve městě a chcete se podílet na přípravě a realizaci kulturních a společenských akcích města? Rádi vás uvítáme v Komisi spolkových aktivit, volného času mládeže, kultury a letopisecké. Práci komise můžete vidět např. v realizaci propagace města formou známek s říčanskými motivy od místních výtvarných umělců nebo v proběhlém filmovém festivalu a v každoroční kronice města Říčany. Nyní se chystá pro město připravit kamenosochařské sympozium a další ročníky uvedených akcí.

Není vám cizí vaše okolí? Chcete čistší veřejná prostranství? Máte nápady, jak zvelebit prostor kolem kontejnerů s odpady a kde vysadit více zeleně a květin? V takovém případě velmi oceníme váš přínos v Komisi pro vzhled a údržbu města.

Prosíme všechny zájemce, kteří chtějí být členy jedné nebo obou komisí, aby kontaktovali sekretariát starosty a tajemníka na e-mail marketa.zilkova@ricany.cz nebo zdenka.baronova@ricany.cz. Doporučujeme ke zprávě přiložit osobní údaje (jméno a příjmení, bydliště, telefon, e-mail) a stručný životopis či motivační dopis.

Komise musí mít vždy lichý počet členů (nejméně 5 a nejvíce 11) a schází se průměrně 1x za měsíc. Jde o dobrovolnou činnost, členové komisí nedostávají za svou práci pro město žádnou odměnu. 

Děkujeme.

Odbor kanceláře starosty

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena