Zájezd do Londýna

30. 6. 2023

Ze všeho nejdříve bychom měli říct, že máme/máte opravdu skvělé děti.

Děti chválily hostitelské rodiny, průvodkyně a samozřejmě i my, učitelky. Všichni respektovali pravidla, chovali se slušně, chodili všude včas, v průběhu akce nenastal žádný vážnější problém. Navíc rodiny a průvodkyně chválily i jejich angličtinu. Bylo nám řečeno, že to byl úplně první zájezd, kde si o všechno řekly a zařídily si děti samy, protože uměly dobře anglicky.

Mohli jsme si dovolit i cestování metrem, lodí a double deckerem, protože jsme velmi rychle zjistili, že děti respektují pravidla a poradí si. V rámci možností jsme program sem tam proložili rozchodem na nakupování suvenýrů, kde děti opět bez problémů chodily všude ve skupinkách a včas byly na domluveném místě.

Myslím, že program jsme měli hodně nabitý a snažili jsme se zaujmout všechny. Prošli jsme si pěšky Windsor a centrum Londýna, vyfotili se před ikonami, jako jsou Buckinghamský palác, Big Ben, Tower Bridge, mrakodrapy, hrad Windsor. Navštívili jsme historické objekty i zevnitř: Westminster Abbey, Tower of London a Natural History Museum. Vyrazili jsme spolu za zábavou za Harrym Potterem, svezli jsme se na London Eye, ochutnali fish and chips, místní zmrzlinu a ve Windsoru také výborné místní doughnuts. Navštívili jsme místní obchůdky a kavárny, prošli se St. James’s parkem, kde jsme měli štěstí na zvířátka, tak se děti fotily s veverkami a papoušky.

Myslím, že jsme si všichni odnesli z Londýna nezapomenutelné zážitky a opravdu jsme si to společně užili.

Jana Uríková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena