Žákovské zastupitelstvo

29. 5. 2013

Květen se v zastupitelstvu nesl ve znamení přírody. Zúčastnili jsme se festivalu řemesel a slavností bylinek, kde jste nás mohli potkat v pořadatelském triku, jak rozdáváme nově příchozím programy.

Když se slavnost přehoupla do druhé poloviny, začalo pršet a většina návštěvníků se rozutekla. My jsme ale na náměstí zůstali a podporovali účinkující – dokonce jsme si zatancovali s historickou skupinou Salome, která nás naučila jeden z dvorních tanců z doby renesance. Akce se nám velice líbila a svoji účast jsme samozřejmě přislíbili do dalších let.

 

Ruku k dílu jsme chtěli přiložit i na dětském dnu. Kvůli počasí se ale nekonal, tak snad to vyjde při náhradním termínu. Na fotoreportáž z akce I love Arctic, která pod naší záštitou proběhla, se můžete těšit v příštím čísle.

Připomínáme také podrobnosti fotografické soutěže, kterou jsme vyhlásili v minulém čísle:

FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ „ROZKVETLÉ ŘÍČANY“

Pravidla:
Do konce prázdnin (31. 8. 2013) zašlete fotografie květin, které jste si zasadili během akce Rozkvetlé Říčany. Fotografie musí být ve formátu A4 nebo A5. Na zadní stranu napište kontaktní údaje (jméno, adresu, telefon, email, věk). Obálku nadepsanou zřetelně „ROZKVETLÉ ŘÍČANY“ zašlete na adresu MěÚ Říčany, Masarykovo nám. 53/40, 251 01 Říčany. Obálka může být doručena i osobně.
Elektronicky své fotografie posílejte na email: soutez@ricany.cz v dobrém rozlišení (od 1 MB).

Soutěžit se bude ve dvou kategoriích:
děti – do 18 let
dospělí – nad 18 let
Do kategorie dospělí se řadí i senioři.

Ocenění:
Všechny fotografie zaslané elektronicky budou vyvěšeny na stránkách města Říčany. Ty nejlepší budou ale vystaveny i v prostorách Staré radnice na Masarykově náměstí. Můžete se na ně přijít podívat od 2. do 13. září. Na vítěze také čekají věcné ceny.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena