Žákovské zastupitelstvo

27. 2. 2020

Karneval na ledě

Žákovské zastupitelstvo města Říčany připravilo dne 30. 1. 2020 pro žáky a studenty říčanských škol dárek za pololetní vysvědčení - Karneval na ledě. Vstup zdarma pro všechny školáky byl samozřejmostí, stejně jako zapůjčení bruslí. Účast v maskách byla hojná. K naší radosti se většina dětí zúčastnila soutěže o nejlepší kostým. Soutěžilo se o mnoho zajímavých cen. Téměř každý soutěžící mohl získat kovovou lahvičku na pití, věnovanou městem Říčany. Dále se soutěžilo o poukázky na zmrzlinu do Centra Na Fialce, o volné vstupy do bazénu a do kina Na Fialce, o volné vstupy na bruslení do Merkur Ice Areny. Hlavní cenou byl poukaz v hodnotě 500 Kč do Centra Na Fialce, kterou vyhrál kostým „mléka“. Slečně výherkyni tímto za celé Žákovské zastupitelstvo ještě jednou gratulujeme.

Program byl velmi pestrý. Byla možnost jak volných jízd, tak i hraní her jako například slalom s tenisákem na frisbee nebo podjíždění hokejek. Po celou dobu akce jsme mohli vidět i několik krásných krasobruslařských vystoupení z Klubu bruslení Říčany. Z ukázek jsme byli všichni naprosto okouzleni.

Ještě jednou děkujeme všem sponzorům (Merkur Ice Arena, Klub bruslení Říčany, Centrum Na Fialce, E-DKP Říčany).

Myslím, že celá akce se velmi povedla a všichni byli spokojeni.  Už teď se moc těšíme na organizaci příštího ročníku.

Pokud vás zajímá, jak funguje Žákovské zastupitelstvo, můžete se zúčastnit jeho zasedání. Nejbližší zasedání bude probíhat v pondělí dne 9. 3. 2020 od 13:00 - 14:30 hod. v zasedací místnosti v 1. patře budovy radnice (Masarykovo nám. 53/40, Říčany). Účastnit se může každý. Jste srdečně zváni.

Václav Kořen, člen žákovského zastupitelstva

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena