Zážitky posledních školních dnů.

27. 6. 2014

Něco hezkého končí a něco hezkého začíná. Pro někoho končí školní docházka, někteří- předškoláci z přípravné třídy ji mají teprve před sebou. Poslední měsíc školy je ve znamení mnoha školních i třídních akcí.

Žáci přípravné třídy soutěžili s dětmi z přípravné třídy od „Školy U Lesa“ a předškoláky z „MŠ Od Slunečních hodin“.  Nebylo důležité vyhrát, ale porovnat získané znalosti a dovednosti v různých disciplínách, které vycházejí ze školních vzdělávacích programů.

Další akcí byla výtvarná dílnička žáků přípravné třídy a 1. stupně naší školy. Úkolem bylo vytvoření prázdninového deníčku. Pro tyto žáky začala již i realizace projektu z oblasti EVVO-„Hrátky s přírodou“, financovaného z finančních prostředků KÚ Středočeského kraje.

 

V rámci již realizovaných projektů dochází k jejich udržení. Jde o projekty minulých let, kdy vytvořené materiály- ať pracovní listy nebo výukový materiál plně slouží při výuce všech žáků. Tyto projekty byly financované z prostředků ESF a státního rozpočtu.

Pro žáky celé školy se uskutečnil turisticko branný závod na Marvánku. Jednotlivé hlídky plnily úkoly např. z topografie, poskytování první pomoci, hodu na cíl,…

Mezi ty určitě poslední bude pro deváťáky a předškoláky jejich poslední zvonění. A co jim popřát na jejich další etapě života- určitě hodně zdraví, úspěchy ve studiu a v neposlední řadě krásné prázdniny.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena