Známe vítěze videosoutěže „Říčany 2050“!

27. 10. 2017

Na přelomu srpna a září vyhodnotili zástupci Komise pro partnerská města videa říčanských žáků a dětí, která se sešla v rámci soutěže „Říčany 2050“. Přihlášených děl nebylo tentokrát tolik, jako to bylo v případě minulých ročníků výtvarné soutěže a fotosoutěže, které Komise pořádala. Velmi si proto ceníme času a kreativní invence, které věnovali tvůrci všech čtyřech přihlášených videí do svých soutěžních děl.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo ve  středu 11. října 2017 na počátku zasedání Zastupitelstva města Říčany, a to za početné účasti oceněných, jejich učitelů a rodinných příslušníků. Ceny (peněžní poukazy k nákupu zboží v Knihkupectví Neoluxor) a velké čokoládové medaile předala všem oceněným předsedkyně Komise pro partnerská města, paní Petra Šmolíková. Následně měli účastníci slavnostního vyhlášení možnost shlédnout všechna oceněná díla.  Můžete si je prohlédnout i vy na webových stránkách Twinningu Říčany či na jeho facebookovém profilu.

Obdobně tématicky zaměřená soutěž „Mé město v roce 2050“ se uskutečnila i v partnerských městech Říčan. Všechna vítězná videa, vč. těch od říčanských žáků a dětí, budou prezentována na „Výroční konference partnerských měst“, která se bude konat od 24. - 26. listopadu 2017 v dánském Albertslundu.

Děkujeme všem za účast!

Ocenění:

I. kategorie Školy  1.místo  - třída  4.C,  2. ZŠ Bezručova Říčany;  2. místo -  třída 5.D,  2. ZŠ Bezručova Říčany

III. kategorie Skupiny (8 – 18 let)  1. místo  -  Štěpán Kohout, Lucie Vlasáková (12 let);  2. místo  - David Khol a kolektiv (12 let)

Komise pro partnerská města

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena