Zprávičky ze Žákovského zastupitelstva

31. 5. 2023

Dne 27. 5. jsme jako Žákovské zastupitelstvo uspořádali charitativní koncert v KC Labuť. Chceme poděkovat lidem, kteří přišli a přispěli, a také všem, kteří se na této akci podíleli s námi.

Dětský den – Marvánek

V sobotu 3. 6. pořádá Město Říčany Dětský den na Marvánku. V areálu zdejšího minigolfu budeme mít své stanoviště. Od 10 hod. se na Vás budeme těšit.

Ragbyový turnaj mezi školami 

Dne 22. 6. pořádáme ragbyový turnaj 2. stupně říčanských škol. Bude se hrát tzv. Touch rugby. Hra bude mít upravená pravidla tak, aby si mohl zahrát opravdu každý. Škola, která v turnaji zvítězí, obdrží výhru ve výši 20 000 Kč. Nebojte se a přihlaste se ve své škole.

Nela Pítová, zastupitelka ŽZ
 

Dračí lodě – přivezli jsme z Borkenu pohár

Dne 11. 5. ve večerních hodinách odjel tým složený ze Žákovského zastupitelstva společně se zástupci ze SOKOL Říčany a Radošovice na závody Dračích lodí do partnerského německého města Borken. Následující den jsme všichni dostali lekci pádlování. V závodech, které se konaly v sobotu 13. 5., jsme se na trati dlouhé 200 m umístili na krásném 3. místě! V závodech na 2 000 m jsme skončili na 4. místě. Moc bychom chtěli poděkovat za příležitost reprezentovat a zúčastnit se. Moc jsme si to užili!

Viki Hohošová, zastupitelka ŽZ

Tímto bychom chtěli poděkovat zejména Janě Vavřinové, která akci v partnerském městě domluvila a zorganizovala.

Hana Stinglová, koordinátorka ŽZ

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena