ZŠ a MŠ Nemo

3. 7. 2015

Do školky na kole!

Před MŠ NEMO jsme umístili stojany na kola, která nejprve zela prázdnotou. Vyhlásili jsme tedy soutěž pro rodiny s dětmi, které bydlí v okolí tenisového areálu Nový Pacov „Do školky na kole“. Během dvou měsíců rodiny  zapisovaly počet kol, na kterých do školky přijely.

 V červnu pak proběhlo vyhodnocení rodin a pro ostatní děti jsme uspořádali závody na kolech, odstrkovadlech a koloběžkách. Věříme, že cyklo nadšenci vydrží a děti poznají  jinou alternativu dopravy  do školky, než jen autem. K akci se připojil i student Yahuan ze Singapuru, který děti učí anglicky a v rámci projektu Little Edison k nám budou jezdit pravidelně studenti ze zahraničí s velmi dobrou znalostí angličtiny.

Se sportem souvisí i naše poděkování městu Říčany za dokončení volnočasového areálu v Pacově, který ze školkou využíváme a budou zde trávit sportovní odpoledne i žáci ZŠ NEMO. Chystáme pro ně výuku atletiky, florbalu a míčových her.

V říjnu proběhne oslava  10 letého výročí existence Baby clubu NEMO, kdy se budete moci seznámit s prostorami MŠ a ZŠ NEMO, zavzpomínat si s námi, podívat se na divadlo s hravou angličtinou a vyrobit si něco z keramiky a perníku. Pozvánku naleznete v zářijovém Kurýru.

                                                                                   Na shledání se těší všichni z NEMA.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena