ZŠ Bezručova

1. 1. 2020

Co je nového v ZŠ Bezručova

Letiště Václava Havla

V listopadu se školní družina ze Sokolské vydala do Prahy na prohlídku letiště Václava Havla. Exkurze byla přizpůsobena na míru pro malé děti. V rámci této trasy děti měly možnost vidět celou letištní plochu a dozvěděly se zajímavé informace o provozu letiště. Prohlédly si odbavení letadel po přistání a před vzletem. Součástí prohlídky byla také zastávka u dráhy a pozorování startů a přistání letadel.

Marcela Konečná a Ivana Hromadová

Víkendové soustředění JSB

Už jsme dlouho nikde nebyli a potřebujeme se pořádně sehrát – to bylo motto našeho víkendového soustředění školního orchestru. Ten má od září trochu jinou podobu. Odešel kapelník Jirka Mrázek, kterému bych touto cestou chtěla poděkovat za práci, kterou si s námi dal a za čas, který nám věnoval.

Víkend jsme trávili v penzionu Tipos v Albrechticích v Jizerských horách na konci listopadu. Protože nás 8. ledna čeká koncert v KC Labuť v Říčanech, snažili jsme se co nejvíce soustředit právě na repertoár pro toto vystoupení. Potřebovali jsme oprášit věci starší a pustit se i do něčeho nového, neohraného.  Samozřejmě, že byl na pořadu i zasloužený odpočinek a výlet na nedalekou vyhlídku.

Domů se nám vůbec nechtělo a musela jsem dětem slíbit, že určitě podnikneme nějakou další výpravu, A snad i na déle…

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena