ZŠ Bezručova

31. 1. 2021

Dny otevřených dveří v Bezručovce

Vítejte! Naše dveře jsou vám dokořán! Ano, zveme vás do školy

 

Nebojte, školní záchodky jste nepočmárali, ani jste neočesali jablka ze školní zahrady (nebo se na to nepřišlo), tedy pozvání do školy není „na kobereček“, ale na srdečné představení naší školy.

Den otevřených dveří je možností představit vám naši školu jako místo, kde kromě vzdělávání nadízíme příjemnou, podporující atmosféru, partu kamarádů, nadšané učitele, místo, které si klade za cíl ve vašich dětech posilovat vědomí vlastní jedinečnosti, smysl pro fair play a možnost propátrat žákonitosti a taje světa kolem nás.

Do gala se přo vás naše škola oblékne ve dnech 24. 2. a 25. 2. 2021, společenskou konverzaci na téma vašich zvídavých a doplňajících otázek s vámi povede vedení školy a celkovou atmosféru dokreslí fotogalerie dění ve škole. S největší pravděpodobností nám vládní opatření bohužel neumožní přivítat vás v naší budově osobně. Na našich stránkách www.2zsricany.cz najdete prezentaci, kam jsme umístili všechny podstatné informace. Proštěte a prahlédněte si vše, pokochejte se, ozměte se, jsme tu pro vás a vaše děti již přes 110 let a těšíme se na spolupráci a společně prožitý haždý den.

Veše Bezručovka

 

Pozorní čtenáři jistě objevili v textu 10 chyb – nahradíte-li chybná písmenka, tak z těch správných vám vyjde místo, kde je dětem a učitelům spolu dobře.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena