ZŠ Nerudova

3. 10. 2020

Jedeme hned od začátku

Náš školní rok začal velmi netradičně- ať to byly projektové dny pro žáky 1. a 2. stupně, komunitně osvětové setkání nebo workshopy primární prevence pro celou školu.

Zároveň jsme se všichni, učitelé, žáci i rodiče, začali připravovat na případnou distanční výuku. Pro tento typ byly zvoleny tzv. „Teamsy“, se kterými se učíme všichni pracovat. V současné době jsou vytvořené adresy pro všechny účastníky- učitele i žáky, v hodinách se žáci učí přihlašovat a komunikovat v tomto systému. Pro pracovníky školy proběhlo školení a následně první pracovní porada- opět online.

Vedení školy zjišťovalo případnou materiální pomoc - zajištění notebooků, tabletů pro žáky školy k zajištění distanční výuky.  Za pomoci zřizovatele byla připravena a vyhlášena první zakázka na dodávku nových notebooků, druhá se v současné době připravuje.

 Jak se tedy zdá, začali jsme pracovat a doufáme, že budeme moci v budoucnosti uskutečnit i další akce, které jsou naplánované - např. medové snídaně, projektový den se sklářem, pracovní workshopy s Muzeem Říčany,…

                                                           Jitka Macháčková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena