ZŠ Nerudova

30. 9. 2021

T-Mobile Olympijský víceboj a další aktivity na ZŠ Nerudova

Již v červnu jsme se zaregistrovali jako organizátoři školního kola této akce. Nikdo z nás tehdy nevěděl, zda budeme moci toto kolo uskutečnit či nikoliv z důvodu epidemické situace. Všechno dobře dopadlo, a tak jsme 7. 9. 2021 začali školní rok sportovním dnem na říčanském sokolském hřišti.

Na start se postavili všichni žáci školy. Startovalo se ve třech kategoriích, nejmladší - běh na jedno kolo, mladší se úspěšně „poprali“ se dvěma koly, žáci 7. - 9. ročníku zaběhli čtyři kola.

Vítězi byli všichni, medaile, diplomy a drobné ceny byly pro všechny. Už se všichni těšíme na další ročník této akce v roce 2022.

Ke konci školního roku byly dokončené aktivity projektu Šablony II. V rámci tohoto projektu došlo k nákupu nových tabletů pro výuku žáků. Ty byly využity zejména v loňském roce při zajištění distanční výuky pro naše žáky.

V průběhu prázdnin došlo, také k podpisu Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace podle Programu 2021 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, ze Středočeského Fondu prevence. Tento projekt byl realizován s finančním přispěním Středočeského kraje a spoluúčasti školy. V rámci tohoto projektu je připraveno 10 workshopů pro naše žáky, včetně dětí z přípravné třídy.

Blanka Veselá

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena