ZŠ Nerudova

7. 7. 2022

Konec dobrý, všechno dobré 

I letošní školní rok utekl jako voda. Než jsme se nadáli, tak jsme zase o rok starší a bohatší o spoustu nových zážitků. 

Zhodnocení celého školního roku? Možná je brzy, ale my se rádi pochlubíme některými našimi akcemi 
z konce školního roku. V průběhu roku jsme pravidelně informovali říčanské spoluobčany o našem životě. Na začátku června jsme uspořádali meziškolní lehkoatletické závody. Přijeli s námi poměřit své sportovní výkony žáci ze ZŠ Mnichovice a ze Základní a praktické školy z Kostelce nad Černými lesy. Tuto soutěž jsme pořádali po dvou letech a vydařila se. 

Červen je období i školních výletů, i naši žáci se poznali mnoho zajímavých míst a zažili spoustu zajímavých okamžiků – navštívili např. Konopiště, Senohraby, prošli se po cyklostezce z Kolovrat,… 

Na konci června jsme se rozloučili se školním rokem opět sportem. Byli jsme účastníky T Mobile Olympijského běhu. Zde zvítězili všichni startující. Ve výstavní síni jsme se rozloučili se žáky z 9. ročníku a dětí z přípravné třídy. V nadcházejícím školním roce přejeme všem odcházejícím žákům jen prima kamarády a pohodové školní výsledky. 

A na co se můžeme těšit v příštím školním roce? Určitě hned na začátku září na další sportovní den se Sazkou olympijským vícebojem, zapojením do projektu primární prevence, který je financován z prostředků Středočeského kraje,… Určitě se nebudeme nudit. 

Všem čtenářům Říčanského kurýru přejeme sluníčkové prázdniny a klidnou dovolenou. 

Jitka Macháčková 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena