ZŠ Nerudova

1. 5. 2023

Vážení a milí, všichni příznivci naší školy,

velmi děkujeme za velkou návštěvu naší Jarní prodejní výstavky. Připravili jsme sice hodně hezkých výrobků, ale takovou hojnou účast jsme nečekali. Děkujeme.

Na návštěvě jsme měli na konci března surikaty a malou dikobrazí slečnu z Mini ZOO v Kladně. V první polovině dubna jsme se zúčastnili Jarního turnaje v kuželkách, na který pojedeme do Kostelce nad Černými lesy. A jak jsme dopadli, to ještě v době uzávěrky nebylo jasné. V dubnu se také chystáme na Oblastní kolo v dopravní soutěži do Nymburka. Je to již více než desetiletá tradice a moc se na první květnovou středu těšíme. Téměř vždy přivezeme nějaké ocenění. Dopravní testy, zdravovědu i jízdu zručnosti zvládáme, ale obtíže nám činí pět minut dlouhá jízda na opravdu velkém dopravním hřišti, s dvěma kruhovými objezdy. O chybách, které naděláme, při objíždění kontrolních stanovišť v přesném pořadí, často ani nevíme. Ale policisté, kteří nás kontrolují, je vidí  a na konci nám je spočítají...

Z oblasti primární prevence jsme měli dva workshopy, Nikotinismus a Poruchy příjmu potravy, který byl původně odložen. Také čekáme a doufáme, jestli získáme finanční grand od Středočeského kraje, na programy Cesty Integrace, které u nás mají velkou tradici a o které bychom nechtěli přijít. Fotky, které lépe ukazují život naší školy, najdete na našich stránkách.

Vaše Nerudovka

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena