ZŠ Nerudova – Jdeme s dobou…

27. 10. 2023

… a tak jsme díky daru firmy Geomat mohli osázet střechu venkovní učebny rozchodníkovým kobercem. Těšíme se na to, až nás potěší pohledem ze tříd svými kvítky. Firmě Geomat děkujeme mnohokrát za vstřícné jednání a laskavost.

21. září se naši žáci účastnili environmentální soutěže Ekokosteláda. Letošní již 16. ročník, byl na téma Čas v přírodě. Ve vědomostním klání zúročili naši žáci celoroční přípravu a v celkovém hodnocení obsadili 3. místo. Gratulujeme!

Na začátku školního roku se věnujeme nejen přírodě, ale také i primární prevenci. Primární prevence u nás pokračuje i v letošním školním roce, ale bohužel za mírně ztížených podmínek. Nedostali jsme bohužel jako v minulosti každoročně dotaci z fondu Středočeského kraje. Všechny programy, které u nás již mnoho let dělá Cesta integrace, platíme z prostředků školy. Museli jsme tedy snížit množství workshopů, ale nechceme dlouhodobou prevenci přerušit. Všechny ročníky mají totiž daná témata, kterými musejí projít. Žádost podáváme každý rok, tak snad letos mezi těmi šťastnými budeme.

Vaše Nerudovka

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena