ZUŠ Folklorika Čechy

26. 11. 2022

Základní umělecká škola Folklorika Čechy, s.r.o., která poskytuje již druhým rokem základní umělecké vzdělávání v objektu Základní školy U Říčanského lesa, se od nového školního roku 2022/2023 významně rozrostla. Velmi si vážíme vašeho zájmu o základní umělecké vzdělávání a těšíme se na koncerty a jiné akce, na kterých budeme moci předvést, co všechno se naši žáci naučili a jaké pokroky udělali. Touto cestou bychom vás rádi pozvali na nadcházející prosincové události, které pořádáme.

Naši žáci se v současné době pilně připravují na interní koncerty pro své nejbližší a rovněž
na veřejný Vánoční koncert, který se uskuteční v pondělí 19. prosince ve velkém sále Kulturního Centra Labuť v Říčanech od 18:00. Vánoční koncert bude různorodý
a představí se na něm žáci ze všech uměleckých oborů, a také děti z hudebně-dramatického kroužku, který nově od školního roku 2022/2023 organizujeme. Hudební obor bude zastoupený například zpěvem, klavírem, klarinetem či zobcovou flétnou. Dále uvidíte taneční vystoupení a celý koncert budou uvádět žáci z literárně-dramatického oboru. Žáci z výtvarného oboru budou prezentovat své výtvory formou výstavy, která bude zdobit chodbu v 1. patře Kulturního centra Labuť od prosince až do poloviny ledna. Budeme moc rádi, když naše žáky přijdete podpořit a všichni budeme moci nasát předvánoční atmosféru.

Na jaře budeme opět organizovat talentové zkoušky, které budou probíhat v ZŠ U Říčanského lesa. Přijímáme žáky od 5 do 18 let, a to do všech uměleckých oborů: hudební, taneční, literárně-dramatický a výtvarný. Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách: https://cechy.zusfolklorika.cz/. V případě dotazů, jsme vám rádi k dispozici.

Přejeme vám příjemné prožití svátků vánočních a hodně zdraví a pohody v novém roce 2023.

Vedení Základní umělecké školy Folklorika Čechy, s.r.o.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena