ZUŠ Říčany

26. 8. 2016

Základní umělecká škola na prahu nového školního roku 2016/2017

Milí žáci, milí rodiče. Tolik jsme se na prázdniny těšili a jsou zase pryč. Uběhly jako voda a nás všechny čeká nástup do nového školního roku. Dovolte  jen pár informací k novému školnímu roku.

Nový školní rok zahájíme s novými webovými stránkami www.zusricany.cz. Doufáme, že se vám budou líbit, budou přehledné a najdete na nich veškeré informace, které potřebujete k zahájení školního roku. Od 30. srpna 2016 zde najdete  informace o rozpisu hudebních nauk, rozpisy kolektivních předmětů, učební třídy jednotlivých pedagogů, termíny pro domluvy rozvrhů v individuálních předmětech, úplatu za vzdělávání pro rok 2016/2017 atd. Pokud zde nenaleznete informaci, kterou potřebujete nebo očekáváte, informujte nám na tel. čísle 323 602 268 nebo na 604 737 629 nebo na info@zusricany.cz. Chybějící informace rádi doplníme.

V letošním roce dojde ke změnám v klavírním a smyčcovém oddělení. V klavírním oddělení nastoupí po odchodu paní učitelky M.Čelikovské na MD prof. MgA. Michal Rezek, profesor pražské konzervatoře, který převezme po dobu její nepřítomnosti její klavírní třídu. Vzhledem ke vzrůstajícímu zájmu dětí o hru na housle nastoupí ve smyčcovém oddělení nový pedagog BcA. Martin Matoušek, student magisterského studia na HAMU v Praze. Oba kolegy srdečně vítáme v našem pedagogickém sboru.

Michal Rezek

Martin Matoušek

Noví žáci výtvarného oddělení budou zařazeni do jednotlivých výtvarných skupin podle věku. Rozpis žáků provede  paní uč. H. Šebestíková, vedoucí výtvarného oddělení a bude vyvěšen na webových stránkách ZUŠ.

Rozšiřujeme také výuku na pobočce ve Strančicích, kde se zvýšil zájem rodičů o nabízené obory – lesní roh, trubka a klavír.

 

POZOR ZMĚNA!!!!!!!!!

Schůzka rodičů nově přijatých žáků se uskuteční 5. září 2016 v ZUŠ Říčany, Masarykovo nám. 57, v 18.00 hodin ve třídě č. 1 - nikoli v 17.00, jak bylo plánováno. Schůzky se časově kryjí se ZŠ Masarykova a ZŠ Bezručova. Rodiče budeme ještě informovat e-mailem. Účast rodičů je povinná, rodiče budou seznámeni se školním řádem, poskytneme jim vyčerpávající informace o studiu, budou se moci seznámit s vyučujícími pedagogy a zodpovíme veškeré dotazy.

V letošním školním roce je v plánu hodně zajímavých akcí a koncertů, velmi často se zahraniční účastí. Doufáme, že si každé dítě přijde na své! Přejeme vám všem a zvláště prvňáčkům, aby to byl rok plný radosti z nových poznatků a zkušeností, které se ve škole naučíte.

 

Mgr. Iveta Sinkulová, ředitelka ZUŠ Říčany

Mgr. Hana Javorská, zástupkyně ředitelky

kolektiv pedagogů a zaměstnanců ZUŠ Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena