ZUŠ Říčany

3. 3. 2017

Umělecké soutěže a přehlídky v rámci programu Patriot – spolupráce škol

Pěvecké mládí

ZUŠ Říčany ve spolupráci s městem Říčany a KC Labuť pořádá 27. března 2017 již pátý ročník pěvecké soutěže pro všechny nadané a nadšené zpěváky a zpěvačky z říčanských škol.

Soutěž bude probíhat v KC Labuť, harmonogram bude vyvěšen na webových stránkách školy.

Veškeré další informace k soutěži najdete na www.zusricany,cz  a dispozice soutěže zašleme do všech škol e-mailem. Soutěž je veřejná, přijďte povzbudit své spolužáky. Těšíme se na co největší účast.

 

Kraj mého srdce – výtvarná přehlídka

Pro nadšené výtvarníky vyhlašuje ZUŠ Říčany ve spolupráci s městem Říčany a Husovou knihovnou Říčany výtvarnou přehlídku, zaměřenou na vaše město či region. Máte nějaké oblíbené místo, kam rádi chodíte? Máte k nějakému místu zvláštní vztah? Výtvarně ho zpracujte a pošlete své výtvarné dílo do ZUŠ. Odborná porota vybere ty nejzdařilejší práce a ty budou vystaveny v prostorách Staré radnice v Říčanech od 25. 4. – 19. 5. 2017.

Jako u každé správné výstavy nebude chybět ani vernisáž. Vernisáž proběhne 24. 4. 2017 v 18.00 v obřadní síni Staré radnice, kde každý mladý výtvarník dostane diplom a malou odměnu.

Vaše práce přijímáme do 7. dubna 2017 do 16.00 hodin v ředitelně ZUŠ, Masarykovo nám. 57.

Tato soutěž není určena pouze pro děti ze základních škol v Říčanech. Zapojit se mohou všechny školy z celého regionu i jednotlivci, kteří rádi malují.

Těšíme se na vaše výtvarné práce a na viděnou při dubnové vernisáži.

 

Děkujeme městu Říčany za finanční podporu programu Patriot.

 

Kolektiv ZUŠ

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena