ZUŠ Říčany

29. 10. 2021

Pozvánka na koncert

Vážení příznivci naší školy, milé děti, vážení rodiče,

školní rok je již v plném proudu, covidová online doba je doufejme za námi a my máme velkou radost, že můžeme opět plánovat naše akce a koncerty. Své místo mezi našimi tradičními akcemi má již několikátým rokem koncert pro PHV „Na co budu hrát?“. Pro každoroční velký zájem o tuto akci pořádáme v letošním roce opět koncerty dva, a to v pondělí 1. 11. 2021 a ve středu 3. 11. 2021. Oba koncerty budou od 17.30 v krásném prostředí koncertního sálu Staré radnice na náměstí v Říčanech.

Jak již z názvu vyplývá, koncerty jsou určeny hlavně pro děti v přípravném hudebním cyklu, které se ještě nerozhodly, jaký hudební nástroj u nich zvítězí a bude ten vyvolený, ale samozřejmě také pro všechny malé děti, které láká chodit k nám do základní umělecké školy, ale neví, na jaký nástroj by chtěly hrát. A že je z čeho vybírat!

Jako každý rok se vám pokusíme zábavnou formou představit všechny nástroje, které se u nás vyučují, a ze kterých si můžete vybrat. Hrát pro vás budou naši žáci, kteří už si ten „svůj“ nástroj vybrali a s radostí vám ukážou, co už se na něj naučili.

Budeme se na vás těšit v prvním listopadovém týdnu. Přijďte si s dětmi vybrat oblíbený hudební nástroj, anebo si prostě jen udělat představu, na co všechno se u nás můžete naučit.

Malé ohlédnutí

Doufáme, že je za námi nejen covidová online doba, ale i zákaz cestování a možnost vzájemného kontaktu. Naše flétnové třídy se s radostí zúčastnily česko-německého flétnového semináře v naší partnerské škole v Löbau (SRN). Myslím, že si to děti i učitelé s profesorem Eckartem  Hauptem užili, děti zvládly svoje  party a na koncertě večer předvedly výsledek své práce. Jako malé připomenutí přikládám pár fotografií.

 

Markéta Sinkulová

Programový a kulturně-organizační pracovník

 ZUŠ Říčany

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena